Enter your keyword

SAFFRON MAGHFIROH

Super Negin

Negin

Red Gold

“Sesiapa yang mengambil sebahagian Za’faran tulen dan Su’dun satu bahagian dicampurkan dengan ‘asal (madu), diminum sebanyak dua misqal (dua sudu) pada setiap hari, maka dia dikagumi tentang ingatannya sehingga dituduh melakukan sihir.”

-Saiyidina Ali (Karamallahu Wajhah)

Beli disini  

TUNAIKAN QURBANMU RAIHLAH SYURGAMU

SISIHKAN SEBAHAGIAN HARTAMU UNTUK IBADAH KORBAN. IBADAH ISTIMEWA YANG ALLAH JAMIN ADA KEBERKATAN DIDALAMNYA.
“SESUNGGUHNYA, KAMI TELAH MEMBERIKAN KURNIAAN YANG SANGAT BANYAK KEPADAMU, MAKA SOLATLAH UNTUK TUHANMU DAN SEMBELIHLAH KORBAN.” AL-KAUTHĀR (108) 2 :

Daftar Disini  

PROGRAM QURBAN

eQurban.com menyediakan kemudahan untuk anda membuat tempahan Korban Lembu atau Kambing dalam dan luar negara melalui sistem online kami. Tempahan Korban dibuka sepanjang tahun. Rakan kerjasama kami sejak 2008 ialah Cambodian Muslim Cooperative (CMC) yang akan melaksanakan semua projek @program dan sentiasa dipantau/ dinilai bersama.

PROGRAM AQIQAH

eQurban.com menyediakan kemudahan untuk anda membuat tempahan Aqiqah Lembu atau Kambing dalam dan luar negara melalui sistem online kami. Tempahan Aqiqah dibuka sepanjang tahun. Rakan kerjasama kami sejak 2008 ialah Cambodian Muslim Cooperative (CMC) yang akan melaksanakan semua projek @program dan sentiasa dipantau/ dinilai bersama.

PROGRAM KEMBARA

Kembara Kemboja merupakan Program Ziarah ke Kemboja untuk melihat sendiri keadaan kehidupan Penduduk Muslim di Kemboja . Tumpuan utama ialah melawat tempat dan kawasan yang sudah menerima dan sedang menerima khidmat @program Equrban.com bersama Cambodian Muslim Cooperative (CMC) sejak 2008.

PROGRAM WAKAF

Program Wakaf Kemboja melibatkan beberapa projek seperti Pembangunan sekolah,Pembelian Tanah Waqaf untuk Pendidikan,Wakaf Perigi dan Wakaf tandas. Ia bertujuan mengumpul modal untuk menjalankan projek-projek ekonomi ,dimana hasil keuntungan akan dimasukkan dalam kumpulan Tabung Dana Pendidikan yang diurus oleh Cambodian Muslim Cooperative (CMC).

Hari Raya Aidiladha Countdown

UNTIL 31 JULY 2020
183Days 08Hours 08Minutes 25Seconds

Tawaran dan ganjaran untuk rakan niaga @ Affiliate Program musim Korban 1441 H / 2020 M

 

 

Jumlah Pelawat

16066

TEMPAHAN QURBAN 2020/1441 H KINI DIBUKA !!

RUMAH WARGAEMAS WARISAN KASEH DARUL MAGHFIROH

TEMPAHAN AQIQAH SEPANJANG TAHUN

ARTIKEL TERKINI

 

                        Dengan kerjasama :-

Daftar Affiliate @ RAKAN NIAGA eQurban.com